Papkolbaszmuhely
Papkolbaszmuhely

Műhely


Évtizedes hagyomány, innovatív tálalással
Műhelyünk Gödöllőn található, közel a fővároshoz, mégis nyugodt környezetben. A 21. század technológiájával felszerelt üzemünkben garantáljuk az állandó magas minőséget. Bár műhelyünk a legmodernebb élelmiszerüzemek közé tartozik az országban, mégsem intettünk búcsút a hagyományos ízeknek. 

Szigorúan ellenőrzött beszállítók
Műhelyünkbe csakis kiváló minőségű sertéscomb, -lapocka és -szalonna, valamint ridegtartású szürkemarhahús érkezik. A húsokat minden esetben átvizsgáljuk, ezután daráljuk le, majd az ugyancsak ellenőrzött fűszerekkel ízesítjük, átkeverjük, bélbe töltjük, bükkfa és cseresznyefa keverékével füstöljük és érleljük. Így a minőséget nemcsak a modern eszközök, hanem partnereink és saját szakértelmünk is garantálja. Műhelyünk IFS Food 7 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Vissza a jövőbe

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy műhelyünk fenntartható legyen. Napelemrendszert működtetünk, felhasználjuk a hulladékhőt, újrahasznosítjuk a csapadékvizet, termékeink csomagolástechnológiáját pedig folyamatosan fejlesztjük, keressük a környezetkímélő megoldásokat. Mindent megteszünk, hogy a jövő generációi is megismerjék termékeinket!

Újító ízek
Egy pillanatra sem állunk meg, termékcsaládjainkat folyamatosan bővítjük szezonális és limitált kiadásokkal, különleges alapanyagok felhasználásával vagy a fűszerezés újragondolásával.
Papkolbaszmuhely
Papkolbaszmuhely

Bemutató


A műhely madártávlatból


Top cross-circle