Papkolbaszmuhely
Papkolbaszmuhely

Állati egészséges

White


Egyensúlyba hoz
White termékcsaládunkat visszafogott fűszerezés, valamint csökkentett só- és zsírtartalom jellemzi. Mindemellett figyelünk arra, hogy ezek a termékek is megőrizzék a füstös és karakteres ízvilágot. Elkészítésükhöz gondosan ellenőrzött sertéshúst használunk, amit kiváló minőségű magyar fűszerekkel ízesítünk.
A White termékek könnyed, finoman fűszeres íze kiválóan passzol a zöldséges fogásokhoz is. Egyáltalán nem csípős, így gyerekek szendvicsébe is optimális választás tízóraira vagy uzsonnára.

Termékvariánsok: Snack, kolbász, szalámi, sütnivaló kolbász, grillkolbász (szezonális)

sertés

bükkfával füstölt

csemegepaprika

adalekanyagmentes

GLUTÉN-, LAKTÓZ-, SZÓJAMENTES

Papkolbaszmuhely

alapanyag


A természetesség hívei vagyunk
Hiszünk abban, hogy minden ami jó, az természetes és mentes. Természetesen nem hús- és ízmentes. Mentességet garantálunk adalékanyagoktól, szójától, gluténtól no és persze laktóztól, cserébe menthetetlenül elköteleződtünk a kiváló minőségű alapanyagok mellett. Így termékeink pont ugyanolyan természetes és hagyományos ízűek, mint 30 évvel ezelőtt.
adalekanyagmentes

GLUTÉN-, LAKTÓZ-, SZÓJAMENTES

Papkolbaszmuhely

További termékeink


Ahány ház, annyi szokás...
Négy termékcsaládunkkal – Orange, White, Green és Red - igyekszünk lefedni mindenki ízlését. Az erőteljesebben, lágyan vagy éppen különlegesen fűszerezett termékeink mellett csökkentett zsír- és sótartalmú kolbászok és szalámik is megtalálhatóak a palettánkon.
Top cross-circle