Papkolbaszmuhely
Papkolbaszmuhely

család


Családunk 1994-ben, saját forrásból, szűk baráti társaságban kezdett el kolbászkészítéssel foglalkozni, melyből nem sokkal később megszületett első, családi műhelyünk.

Családi manufaktúrából fenntartható kolbászműhely
Az évek során a manufaktúrából nőtte ki magát a jelenlegi Pap Kolbászműhely, ahol már nagyobb léptékben gyártunk ugyanolyan kiváló minőségű kolbászokat és szalámikat.
Folyamatosan kísérletezünk új termékekkel, új alapanyagokkal, új fűszerekkel, de egy valamin sosem változtatunk: a hagyományon.
Ez a hagyomány újratöltve! 
Papkolbaszmuhely
Papkolbaszmuhely

mérföldköveink


2024 Január
Pap Kolbászműhely_IFS_cert_2023
IFS tanúsítvány
Jól kezdődik az év! Műhelyünk kiválóan vizsgázott.
IFS FOOD7 tanúsítványunk tanúsítja.
2023. NYÁR
_SLN1024
Grill pakk
GRILLPAKK!!! Itt a grill szezon!
Vadi új grillkolbász válogatásunk megtalálható a legtöbb üzletlánc pultjaiban!
2023. Február
Sonka-2
Már hangolódunk a sonkaszezonra!
A recept frissül, a minőség marad! Kolbászmesterünk most a sonkákat tökéletesíti.
2023. Január
Pap Kolbászműhely_IFS_cert_2022_javított
Szenzációs évkezdés
Műhelyünk dícsérettel vizsgázott a nemzetközi auditon! Büszkeség!
2022. December
Képernyőfotó 2022-12-19 - 11.36.31
Lazac
Egy füst alatt
Az év vége a kísérletezésé. Junior szelekciónkhoz sajtos pulykakolbászt készítettünk és a halakkal is haladtunk. Karácsonyi különkiadásunk a lazac!
2022. Szeptember
bolt
PAP21061_HusBox_BB_Layout_V1-1
Húsbox nyit Gödöllőn a Dózsa György úton!
Helyben vagyunk! A Pap Kolbászműhely hentesboltja felhúzza a rolót Gödöllőn.
2021. December
IMG_1551
Karácsonyi díszdobozba zárjuk a mangalica és a szarvas szalámit!
Különleges ízesítésű, karácsonyi hangulatú szalámikat készítettünk az ünnepi asztalra, mert adni jó!
2021. Április
hb
Megtaláltuk az első Húsbox helyét!
Tavasszal megnyitjuk első saját márkás hentesüzletünket Újbudán, ahol szintén az adalékmentes húsoké a főszerep!
2020. Március
PAP web kep 1000x750px 3
PAP web kep 1000x750px 4
PAP cimke 2021 Sonka Terv V4 Final Press
Húsvéti sonka - limitált kiadás
Adalékmentes, mérsékelt sótartalmú sonkáink is érlelődnek húsvétra.
2020. November
IMG_1543 2
papakolbaszmuhelymunkakozben
Papkolbaszmuhelyoriginaloptima
Újabb polcokat hódítunk meg országos hálózatokban
2020. július
termekvalogatas
szalami
fustoltkolbasz
Kolbászaink lebomló ruhája
A termékportfólió bővítése mellett tudatosan megújítjuk "ruhatárunkat", új antracit csomagolásunk már nem marad fenn az utókornak, csak az ízeket hagyjuk hátra.
2020. június
grillkolbaszvalogatas
orbitalgrillkolbasz
grillkolbaszvalogatas
Tűzre pattanunk!
Teljesen új termékkel rukkolunk elő, hogy nyáron is mindenkinek legyen sütnivalója! Piacra dobjuk grillkolbászainkat, melyek mind a négy termékcsalád, az Original, az Optimal, az Organic és az Orbital termékei közt megtalálhatóak.
2020. április
orbital
orbital
orbitalgrillkolbasz
Megérkezik a legerősebb családtag
Április 4-én lerántjuk a leplet legújabb termékcsaládunkról. Az új, csípős Orbital termékek különleges erejüket az eredetvédett szegedi pirospaprikának köszönhetik. Egységben az erő!
2020. március
originaltermekek
organictermekvalogatas
optimalvalogatas
Természetes belső, természetes külső
Már nemcsak kolbászaink természetesek, hanem csomagolásuk is hozzájuk méltó, környezetkímélő anyagok felhasználásával készül. Szívügyünk a fenntarthatóság, így a műhelyben a csomagolástechnológiát folyamatosan fejlesztjük a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve.
2020. február
foodtruck
originalfustoltkolbasz
optimalfustoltkolbasz
A siker töretlen
A legmagasabb minőségű gasztronómiai újdonságok között, a SIRHA prémium nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításon is bemutatkoznak kolbászaink.
2020. január
berlinzoldhet
ungarn
papkrisztian
Nem jövünk zavarba nemzetközi porondon sem
Kolbászaink és szalámiaink először mutatják meg magukat nemzetközi szakmai kiállításon, a Berlini Zöld Héten. Több mint 80 ország élelmiszerkülönlegessége közt szerepelünk, közel 400.000 látogató kóstolhat bele az újratöltött magyar hagyomány ízébe.
2019. ősz
szalamik
originalorganicoptimal
termekvalogatas
A hagyományos, a könnyű és a természetes
Büszkén mutatjuk be első három termékcsaládunkat, a 3 O-t: az Originalt, melyben a több évtizedes a hagyomány éled újjá, a könnyed és állati egészséges Optimalt és a természetesen tökéletes, zöldfűszeres Organicot.


2019. szeptember 20.
megnyito
muhely
hagyomanyujratoltve
Töltőgépek élesítve
Megnyitjuk Gödöllőn a modern, 21. századi technológiával felszerelt kolbászműhelyünket, ahol gépeink már csőre töltve várják, hogy meginduljanak az első próbagyártások.

Top cross-circle